آموزش آشپزیغذا و آشپزی

طرز تهیه شیرینی فندقی دستور سرآشپز ترکیه

شیرینی فندقی

طرز تهیه شیرینی فندقی دستور سرآشپز ترکیه

مواد لازم :

در این دستور هر پیمانه ۲۰۰ میلی لیتره

۱۲۵ گرم کره همدمای اتاق

۱ تخم مرغ

نزدیک ۱/۲ پیمانه پودر شکر

حدود ۱/۴ پیمانه روغن مایع

وانیل

حدود ۱/۲ پیمانه فندق خرد شده و بوداده

۱ قاشق مرباخوری بیکینگ پودر

حدود ۲ونیم الی ۳ پیمانه آرد

برای غلطاندن شیرینی :

حدود ۱/۲ پیمانه پودر شکر

۴ قاشق غذاخوری پودر کاکائو

طرز تهیه :

کره، تخم مرغ ، پودر شکر، وانیل و روغن مایع رو مخلوط کنین بعد آرد رو کم کم اضافه کنین بعد بقیه موادم اضافه کنین و ورز بدین .

اصلا زیاد ورز ندین.خمیر نرمی میشه که شکل میگیره.

از خمیر ، توپهای به اندازه گردو بردارین و داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین با فاصله بچینین و در فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه بپزین.تا زیر شیرینی ها رنگ بگیرن کمی.

بعد ازینکه شیرینی ها سرد شدن، داخل مخلوط پودر شکر و کاکائو بغلطونین و روشون رو با شکلات آب شده و فندق، تزیین کنین .

 

همچنین در آنامگ بخوانید :

دستورات آشپزی با آنامگ 

طرز تهیه شیرینی فندقی دستور سرآشپز ترکیه
شیرینی فندقی

طرز تهیه شیرینی فندقی دستور سرآشپز ترکیه

وب سایت

لطفا نظراتتون رو با ما درمیان بگذارید
برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن