آموزش آشپزیغذا و آشپزی

طرز تهیه مرغ سیر/ دستور آنامگ

مرغ سیر

طرز تهیه مرغ سیر/ دستور آنامگ

مواد لازم:

۶ تا ۸ عدد ران مرغ بدون پوست و استخوان

۱/۲ قاشق چایخوری پودر سیر

۱/۲ قاشق چایخوری پودر پاپریکا

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۳ قاشق غذاخوری کره

۱/۲ پیاز

۴ حبه سیر خرد شده

۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری چاشنی ایتالیایی(هایلات شده در قسمت چاشنی)یا ادویه مخلوط مرغ

آب لیمو و برش های لیمو به میزان لازم

۱/۳ لیوان آب مرغ(عصاره مرغ)

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا تکه های مرغ با۱ قاشق روغن زیتون، پودر سیر ،پودر پاپریکا،فلفل و نمک مرینیت کنید،و برای حداقل یه ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند،سپس یک ماهیتابه روی حرارت متوسط گذاشته روغن زیتون ریخته و تکه های مرغ را اضافه کنید و دو طرف ران ها را گریل کنید تا زمانیکه طلایی شود،سپس از ماهیتابه در آورده کنار بگذارید،و در همان ماهیتابه کره را ذوب کنید و سپس پیاز و سیر را اضافه کنید تفت دهید چاشنی ایتالیایی را به همراه آبگوشت و آبلیمو اضافه کرده و اجازه دهید تا بجوش بیاید سپس مرغ ها را دوباره به ماهیتابه برگردانید و اجازه دهید روی حرارت بماند تا کامل پخته شود،اگر دوست دارید سس غلیظی داشته باشید میتوانید یه قاشق نشاسته ذرت را با دو قاشق آب مخلوط کردید به سس مرغ ها اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود،سپس با جعفری خرده شده و برش های لیمو تزیین و داغ سرو کنید،نوش جان

 

 

طرز تهیه مرغ سیر/ دستور آنامگ
مرغ سیر ترکیه ای

 

غذای خوشمزه و جدید

 

طرز تهیه مرغ سیر/ دستور آنامگ
مرغ با سیر و مارچوبه

طرز تهیه مرغ سیر/ دستور آنامگ

همچنین در آنامگ بخوانید :

 

لطفا نظراتتون رو با ما درمیان بگذارید

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن