آموزش آشپزیغذا و آشپزی

طرز تهیه موس کیک موز به روش ترکیه ای

موس کیک موز

طرز تهیه موس کیک موز به روش ترکیه ای

برای کیک:

۲ تخم مرغ

۱ لیوان شکر

۳/۴ لیوان آرد

۶ قاشق غذاخوری کره، آب شده

۱۶۰ گرم شکلات تلخ یا شیری، آب شده

۱/۲ قاشق چایخوری وانیل

۱/۴ قاشق چایخوری نمک

برای موس موزی:

۲ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین

۱۰ قاشق غذاخوری آب

۱۰۰ گرم(حدود نصف لیوان) شکر

۴۰۰ میلی لیتر خامه(بهتره از خامه های قنادی استفاده کنین، فقط اونوقت مقدار شکر رو حذف کنین)

۲ عدد زرده تخم مرغ

۱ونیم لیوان پوره موز(۲-۳ موز)

برای لایه سوم:

۱ بسته ژله با طعم موز

۱ لیوان پوره موز(۱-۲ موز)

۳-۴ قاشق غذاخوری شکر

برای تزیین:

موز،برگ نعناع،خامه فرم گرفته (اختیاری)

برای کیک،کره و شکلات آب شده رو مخلوط کنین و بزارین سرد شه، شکر و تخم مرغ هارو خوب بزنین،

مخلوط شکلاتی که ولرم هستش رو اضافه کنین، بعد آرد، نمک و وانیل رو که باهم مخلوط کردین و الک کردین رو اضافه کنین در سه مرحله و با لیسک مخلوط کنین (در رسیپ گفته بود حین هم زدن، آرد رو کم کم اضافه کنین و بعد مخلوط شکلاتی رو بریزین و بعد نمک و وانیل رو اضافه کنین و حدود ۲-۳ دقیقه بزنین تا یکنواخت شه).

کیک رو داخل قالب کمر بازشو که کاغذ روغنی گذاشتین بریزین و ۲۵-۳۰ دقیقه در فر گرم شده ۱۹۰ درجه بپزین و بعد دربیارین و ۱۰ دقیقه بزارین سرد شه.

برای موس، خامه رو بزنین تا فرم بگیره، در ظرف دیگه زرده هارو بزنین، از طرفی، شکر و ۵ قاشق غذاخوری آب رو بریزین داخل تابه روی شعله،بعضا هم بزنین تا هم شکر حل شه و هم خیلی کم بجوشه و گرم شه اما کاراملی نشه.

این شیره رو که داغه رو کم کم به مخلوط زرده ها اضافه کنین و هم بزنین بعد این مخلوط رو کم کم به خامه زده شده اضافه کنین و به هم زدن ادامه بدین.۵ قاشق غذاخوری آب رو با ژلاتین بصورت بن ماری حل کنین (در رسیپ گفته بود، ۵ قاشق آب رو بجوشونین و ژلاتین رو اضافه کنین و صبر کنین تا کاملا حل شه)بعد ژلاتین رو به مخلوطی که درست کردین اضافه کنین و هم بزنین.

پوره موز رو هم اضافه کنین و هم بزنین خوب.اگه موس شل باشه، بزارین یخچال تا سفت تر شه بعد کیک سرد شده رو داخل قالب کمر باز شو بزارین و موس رو روش بمالین بعد بزارین یخچال تا سفت شه کمی.

موز هارو با شکر داخل مخلوط کن پوره کنین، از طرفی ژله موز رو درست کنین(اول با ۱ لیوان آب جوش کاملا مخلوط کنین بعد با ۱ لیوان آب سرد مخلوط کنین).نصف ژله رو با پوره موز مخلوط کنین و روی موس بریزین و ۵-۱۰ دقیقه بزارین یخچال بعد دربیارین و روش حلقه های موز رو بزارین و نصف دیگه ژله رو روش بریزین و حداقل ۳-۴ ساعت بزارین یخچال تا ژله بگیره.

 

طرز تهیه موس کیک موز به روش ترکیه ای
موس موز دستور ترکیه ای

طرز تهیه موس کیک موز به روش ترکیه ای

همچنین در آنامگ بخوانید :
طرز تهیه سوپ ورمیشل چینی
چطور زنی باشید که مردان میترسند او را از دست بدهند 
ارزان ترین چربی سوز دنیا
پیش بینی کرونا از ۴۰ سال قبل

وب سایت

لطفا نظراتتون رو با ما درمیان بگذارید 
برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن