آموزش آشپزیغذا و آشپزی

 طرز تهیه نان باگت مکزیکی بولوس در منزل

نان باگت

طرز تهیه نان باگت مکزیکی بولوس در منزل

نان مکزیکی بنام bolillos

که یک مدل نان ساندویچی محسوب میشه و بنام “باگت مکزیکی” معروف هست.

این نام هم روش های پخت مختلفی داره

این روشی که من آموزششو در ادامه میذارم، نیاز داره به استارتر که با استارتر خمیر ترش فرق داره

نانی هست با ته مزه تقریبا ترش که در کل مزه خیلی خوبی داره

لایه بیرونی نان سفت تر ولی بافت داخلی نرم و خوشمزه

با نان های موجود در بازار خیلی متفاوته

مواد لازم:
برای استارتر:

آب…….۳/۴ پ (۱۷۷ میل)

خمیرمایه……۱/۲ ق چ (۱/۵ گرم)

آرد نان……..۱ پ (۱۲۵ گرم)

برای خمیر:

آرد نان………۳ پ(۳۷۵ گرم)

خمیرمایه…….۱/۵ ق چ(۵ گرم)

نمک……. ۲ ق چ(۱۱ گرم)

کره ذوب شده سرد شده…….۱/۴ پ (۵۰ گرم)

آب ولرم…….۲۳۵ گرم

روش تهیه:

ابتدا استارتر را آماده میکنیم.

شب قبل از پخت، مخمر و آب را داخل ظرفی ریخته و کاملا با هم مخلوط میکنیم و سپس آرد را اضافه میکنیم و هم مواد را با هم ترکیب میکنیم

در اینجا نیاز به خمیر نداریم

در ظرف را کاملا بسته و به مدت ۸ تا ۱۰ ساعت در محیط آشپزخانه قرار میدهیم.

روز بعد حجم استارتر بیشتر شده و حباب های زیادی داخل آن ایجاد میشود.

 

آماده کردن خمیر:

در کاسه ای آب و نمک و خمیرمایه و کره ذوب شده و استارتر را ریخته و با هم مخلوط میکنیم

آرد را اضافه کرده و ۷ دقیقه با میکسر و ۱۵ دقیقه با دست ورز میدهیم.

خمیر را به سطح کار منتقل میکنیم

کمی دیگر ورز میدهیم تا کاملا نرم شود

ظرفی را کاملا چرب کرده و خمیر را گرد میکنیم و داخل کاسه قرار میدهیم

خمیر را داخل کاسه میچرخانیم تا اطراف خمیر به روغن آغشته شود

در ظرف را بسته و ۳ ساعت خمیر را استراحت میدهیم

تا حجم آن کاملا افزایش یابد

سپس هوای خمیر را میگیریم

کمی ورز میدهیم

به ۱۰ قسمت تقسیم کرده و چانه میگیریم و ۱۵ دقیقه دیگر استراحت

برای شکل دادن، سطح کار را کمی آرد می پاشیم

هر چانه را با کمک دست کمی باز میکنیم

۱/۳ خمیر را تا میزنیم و با انتهای کف دست کاملا فشار میدهیم تا به هم بچسبند

و دو لبه خمیر را به هم چسبانده و با کمک انگشتان دو لبه را کاملا به هم فشار میدهیم

شکل این نان در دو انتها باریک تر و در وسط ضخیم تر هست

رول ها را داخل سینی فر چیده و سینی را داخل نایلون قرار میدهیم

به صورتی که نایلون با سطح خمیر فاصله داشته باشد

 

 طرز تهیه نان باگت مکزیکی بولوس در منزل
نان خوشمزه مکزیکی

 

نان ترد و خوش طعم مکزیکی

 طرز تهیه نان باگت مکزیکی بولوس در منزل

همچنین در آنامگ بخوانید :

 

 

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن