آموزش آشپزیغذا و آشپزی

طرز تهیه پودینگ سوئیسی/دستور آنامگی

پودینگ شکلاتی سوئیسی

طرز تهیه پودینگ سوئیسی/دستور آنامگی

یک پودینگ خامه ای و لطیف شکلاتی که درست کردنش خیلی راحته .

پودینگ مخصوص پذیرایی های سوئیسی ها هست که خیلیم طرفدار داره.

مواد لازم :

لیوان شیر نارگیل (یا شیر پر چرب )

نکته : شیر نارگیل باعث میشه لطیف تر بشه ولی در کل آنچنان فرقی ندارند با هم

۱۵۰ میلی لیتر آب

۷۰ گرم شکر یا شکر قهوه ای

یک ذره نمک ، خیلی خیلی کم

۴ تا ۵ قاشق پودر کاکائو

نکته : می توانید از شکلات تلخ هم استفاده کنید بستگی به سلیقه خودتون داره .

۱ -۲ قاشق غذا خوری پودر ژلاتین

طرز تهیه :

ابتدا شیر ، آب شکر و نمک را در یک قابلمه قرار دهید و روی حرارت متوسط گرم کنید .

سپس در یک کاسه ، پودر کاکائو را با ۴ قاشق غذا خوری آب گرم مخلوط کنید تا کامل یکدست شود .

سپس در مخلوط شیر  ریخته وهم بزنید.

سپس شکلات را اضافه کرده و هم بزنید تا آب شود .

پودر ژلاتین را در یک ظرف قرار دهید و چند قاشق غذا خوری آب سرد اضافه کنید تا حالت اسفنجی بگیرد .

هم بزنید و روی بخار کتری قرار دهید تا کامل حل شود و به مخلوط شکلات اضافه کنید .

مخلوط را به جوش آورده و به مدت ۲-۱ دقیقه بجوشانید .

قالب مورد نظر را کمی چرب کرده و سپس مخلوط که کمی چرب کنید و سپس مخلوط که کمی خنک شده را درون قالب بریزید

اجازه دهید ۳-۴ ساعت در یخچال بماند تا کامل خودش را بگیرد ، سپس از قالب درآورده و با پودر کاکائو تزئین کنید که ظاهری مخملی داشته باشه.

نکته : اگر شیرتون کم چرب هست یا دوست دارید یه طعم خامه ای داشته باشه میتونید ۲ تا ۳ قاشق خامه صبحانه اضافه کنید.

 

نوش جان

 

طرز تهیه پودینگ سوئیسی/دستور آنامگی
پودینگ شکلات

طرز تهیه پودینگ سوئیسی/دستور آنامگی

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

4 + سه =

دکمه بازگشت به بالا
بستن