آموزش آشپزیغذا و آشپزی

طرز تهیه پیده گوشت + آموزش تصویری

پیده گوشت

طرز تهیه پیده گوشت + آموزش تصویری

پیده یک غذای ترکی هست که در ایران هم طرفدار های زیادی داره . این پیده با مرغ و اسفناج هم میشه درست بشه .

مواد میانی

گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم

پیاز درشت ۱ عدد

فلفل دلمه ای ۱ عدد

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری

جعفری خرد شده ۱ – ۲ قاشق غذا خوری

مواد رومال :

زرده تخم مرغ

زعفران دم کرده

مواد خمیر (خمیر جادویی)

شکر ۴ قاشق چای خوری

نمک ۱ قاشق چای خوری

روغن مایع ۶ قاشق غذا خوری

شیر یا آب ۱ پیمانه

تخم مرغ ۱ عدد

خمیر مایه فوری ۳ قاشق چای خوری

ارد سفید ۳ پیمانه

طرز تهیه خمیر :

خمیر مایه ، شیر ولرم (شیر گرمی که دست را نسوزاند) و ۱  قاشق چای خوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس ۵ – ۱۰ دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایع عمل کند (کف کند)

تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را به مواد تخم مرغی اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس آرد را اضافه کنید

پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را ۱۰ دقیقه ورز دهید (مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید) آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید

داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی ۱ ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر ۲ برابر شود در این فاصله مواد گوشتی را آماده کنید

پیاز را خیلی ریز نگینی کرده با مقداری روغن تفت دهید تا سبک شود ، سپس فلفل دلمه ای ریز نگینی شده را هم اضافه و تفت دادید تا نرم شود

بعد گوشت چرخ کرده را اضافه و تفت دهید

کمی زرد چوبه و فلفل و نمک اضافه کنید

رب گوجه فرنگی را اضافه وتفت دهید

مواد گوشتی را کنار بگذارید تا خنک شود

بعد از استراحت پف خمیر را بخوابانید و به ۴ تا ۶ قسمت تقسیم کنید

روی سطح کار آرد پاشیده و هر چانه خمیر را به صورت کشیده باز کنید .

سپس خمیر را به کاغذ روغنی داخل سینی فر منتقل کنید

بهتره برای اطمینان از نچسبیدن پیده ، کاذ روغنی رو کمی چرب و بعد روی آن قرار دهید

روی خمیر از مایه گوشتی پهن کنید و لبه های خمیر را تا بزنید

کمی پنیر پیتزا روش بریزید لبه های خمیر رو با مخلوط زرده تخم مرغ و کره و زعفران رومال کنید و کنجد بپاشید

داخل فر با حرارت ۲۰۰ درجه بذارید ، ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان میبره تا طلایی بشه .

با این مقدار ۴ تا ۶ عدد پیدا دارید

نوش جان

 

 

طرز تهیه پیده گوشت + آموزش تصویری
مرحله اول

 

مرحله دوم

 

طرز تهیه پیده گوشت + آموزش تصویری
مرحله سوم

 

مرحله آخر

طرز تهیه پیده گوشت + آموزش تصویری

 

 

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

هفده − 10 =

دکمه بازگشت به بالا
بستن