آموزش آشپزیغذا و آشپزی

طرز تهیه پیش غذای یونانی اسپاناکوپیتا

پیش غذای خوشمزه و یونانی اسپاناکوپیتا

طرز تهیه پیش غذای یونانی اسپاناکوپیتا

مواد اولیه برای ۴ نفر:

کره ۱۷۰ گرم

خمیر فیلو یا خمیر یوفکا ۲۰ عدد

اسفناج ۲۸۰ گرم

پنیر لبنه ۲۲۰ گرم

تخم مرغ ۴-۳ عدد

پنیر فتا ۳۰۰ گرم

نمک فلفل سیاه به میزان دلخواه

غذای یونانی ها مانند غذای بیشتر اهالی دریای مدیترانه غذا هایی بسیار سالم و خوشمزه و تهیه شده از روغن زیتون ، پنیر ، پیاز و سیر است .

طرز تهیه :

ابتدا اسفناج را در غذا ساز ریز خرد می کنیم .

سپس پنیر ها را با نمک و فلفل به مواد اضافه کرده و حسابی مخلوط می کنیم .

تخم مرغ ها را هم میزنیم و به مواد اضافه کرده و محلول را خوب به هم می زنیم .

دو لایه خمیر فیلو رو در حالی که بینشون و روی سطح خمیر بالایی رو کره آب شده مالیدیم پهن می کنیم .

½ فنجان از مخلوط اسفناج و پنیر رو روی نزدیک بالایی رو کره آب شده می مالیم پهن می کنیم .

هر طور که دوست دارید می تونید خمیر رو بپیچید . مربع ، مثلث … خمیر های پیچیده شده رو در سینی فر روی کاغذ روغنی می چینیم و روی سطحون رو کره آب شده می مالیم .

۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فری که از قبل گرم کردیم (۱۷۰ درجه سانتی گراد) می پزیم تا سطحشون کاملا برشته بشه.

نکته : می توانید در صورت تمایل کمی سیر و پیاز تفت داده شده به مواد اضافه نمایید ، طعم خوبی به غذا می دهد .

می توانید به جای پنیر خامه ای از پنیر پیتزا رنده شده نیز استفاده کرد .

نوش جان 

 

طرز تهیه پیش غذای یونانی اسپاناکوپیتا
غذای یونانی

طرز تهیه پیش غذای یونانی اسپاناکوپیتا

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن