آموزش آشپزیغذا و آشپزی

نکات مهم در تهیه شیره توت سفید خانگی+آموزش

شیره توت سفید

نکات مهم در تهیه شیره توت سفید خانگی+آموزش

از حرارت دهی و غلیظ شدن آب این میوه به دست می آید .

خواص شیره توت سفید شامل  :

پیشگیری و درمان کم خونی ، تقویت عمومی بدن ، تامین انرژی ، پیشگیری از سرما خوردگی و آنفولانزا و جلوگیری از ابتلا به بیماری های قلبی است .

شیره توت سفید طبیعت گرم دارد . هنگامی که این میوه به شیره تبدیل می شود .

تمامی خواص حجم زیادی توت سفید به صورت فشرده در اختیار شما قرار می گیرد.

به طوری که مصرف دو سه تا فنجان از خود میوه برابری می کند .

طرز تهیه :

توت های خود را شسته و تمیز کنید .

آن ها را در یک قابلمه ریخته و کمی آب را به آن اضافه کنید و زیر شعله را روشن کنید .

در حینی که روی شعله است آن ها را هم زده و سعی در له کردن توت ها کنید .

در این مرحله توت های کاملا باید پخته و له شوند

بعد از پخته شدن : صبر کنید مواد سرد شود و آن ها را از توری رد کنید تا آب خالص آن بدست آید.

بعد از این مرحله مواد خالص توت را روی شعله قرار دهید

بگذارید بجوشد تا رنگ آن تیره شود و سپس به غلظت بیافتد .

بعد از به غلظت رسیدن زیر آن را خاموش کرده بگذارید سرد شود و در ظرف شیشه ای نگهداری کنید.

 

طرز تهیه شیره توت سفید

نکات مهم در تهیه شیره توت سفید خانگی+آموزش

برچسب ها
آنفولانزا توت خواص شیره توت سفید شیره توت سفید طرز تهیه شیره توت سفید نکات مهم در تهیه شیره توت سفید

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

4 × دو =

دکمه بازگشت به بالا