آموزش آشپزیغذا و آشپزی

نکات مهم در تهیه شیره توت سفید خانگی+آموزش

شیره توت سفید

نکات مهم در تهیه شیره توت سفید خانگی+آموزش

از حرارت دهی و غلیظ شدن آب این میوه به دست می آید .

خواص شیره توت سفید شامل  :

پیشگیری و درمان کم خونی ، تقویت عمومی بدن ، تامین انرژی ، پیشگیری از سرما خوردگی و آنفولانزا و جلوگیری از ابتلا به بیماری های قلبی است .

شیره توت سفید طبیعت گرم دارد . هنگامی که این میوه به شیره تبدیل می شود .

تمامی خواص حجم زیادی توت سفید به صورت فشرده در اختیار شما قرار می گیرد.

به طوری که مصرف دو سه تا فنجان از خود میوه برابری می کند .

طرز تهیه :

توت های خود را شسته و تمیز کنید .

آن ها را در یک قابلمه ریخته و کمی آب را به آن اضافه کنید و زیر شعله را روشن کنید .

در حینی که روی شعله است آن ها را هم زده و سعی در له کردن توت ها کنید .

در این مرحله توت های کاملا باید پخته و له شوند

بعد از پخته شدن : صبر کنید مواد سرد شود و آن ها را از توری رد کنید تا آب خالص آن بدست آید.

بعد از این مرحله مواد خالص توت را روی شعله قرار دهید

بگذارید بجوشد تا رنگ آن تیره شود و سپس به غلظت بیافتد .

بعد از به غلظت رسیدن زیر آن را خاموش کرده بگذارید سرد شود و در ظرف شیشه ای نگهداری کنید.

 

نکات مهم در تهیه شیره توت سفید خانگی+آموزش
طرز تهیه شیره توت سفید

نکات مهم در تهیه شیره توت سفید خانگی+آموزش

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن