آموزش آشپزیغذا و آشپزی

ژله لاکچری پاپیونی

دسر و ژله

ژله لاکچری پاپیونی

ژله جزو دسر هایی هست که خیلی پرطرفدار هست و همه دوستش دارند .

همینطور یکی از پایه نسبتا ثابت هست که خوشگلی سفره و میز مهمانی های شماست و نشون دادن سلیقه خاص شما می باشد .

خب حالا میخواهیم یه ژله لاکچری بهتون یاد بدیم تا ازش استفاده کنید و لذت ببرید.

ژله پاپیونی :

ژله هلو = ۱ بسته

ژله آلورا = ۳ بسته

بستنی وانیلی = ۱ لیوان

موز ، توت فرنگی ، طالبی ، گیلاس

ژله هلو رو با یک لیوان آب جوش حل کنید تا کاملا شفاف بشه و دانه های ژله داخلش دیده نشوند

بذارین خنک بشه ، وقتی کامل خنک شد بستنی آب شده رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یک دست بشه و قسمت پاپیونی قالب رو با این ژله پر کنید و داخل یخچال قرار بدین تا ببنده .ژله آلوورا رو با ۵ لیوان آب جوش حل کنید تا کاملا شفاف بشه وقتی ژله پاپیون خودش رو گرفت قالب رو چند ثانیه داخل آب جوش قرار بدین و ژله رو برگردونید .به جای این میوه ها از هر میوه دلخواهی میتونید استفاده کنید و یا اینکه فقط از یک مدل میوه استفاده کنید و یا به جای میوه از تکه های ژله استفاده کنید تا شکل ژله خرده شیشه باشه اگر دوست داشتید ایده بگیرید .

 

ژله لاکچری پاپیونی
ژله پاپیونی لاکچری

ژله لاکچری پاپیونی

 

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دو × 3 =

دکمه بازگشت به بالا
بستن