آموزش آشپزیغذا و آشپزی

کوفته با بَیَندی در فر+عکس

هنر آشپزی

کوفته با بَیَندی در فر+عکس

یک غذای خوشمزه که اگه کمی براش وقت بزارید از خوردنش سیر نمی شید .

مواد لازم برای بیندی:

۳عدد بادمجان گریل شده یا کباب شده

۱لیوان اب

۱ق غذاخوری سر پر ارد

۲ق غذاخوری روغن مایع

نصف لیوان پنیر پیتزای رنده شده

موادلازم برای کوفته:

نیم کیلو گوشت چرخکرده

۱عدد تخم مرغ

۱عدد پیاز

۲حبه سیر

نصف دسته جعفری خرد شده

۲ق غذاخوری ارد سوخاری یا ۲تکه نان بیات شده

نمک /فلفل سیاه/اویشن/پول بیبر (پرک فلفل قرمز)

طرز تهیه:

بیندی؛

بادمجان ها را روی اجاق خوب کبابی کنید.

پوست بادمجان های پخته شده را جدا کنید و خرد کنید.در قابلمه گود روغن مایع وارد را تفت دهید تا بوی ارد پخش شود، بعد شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا بجوشد.بادمجان ها ر ا هم اضافه کنیدو هم بزنید، ۵دقیقه با حرارت ملایم بپزید و در اخر پنیر پیتزا را اضافه کنید و هم بزنید و خاموش کنید.

برای کوفته:

سیر و پیاز را رنده کنید و‌ابش را بگیرید و با چرخکرده و مواد دیگر مخلوط کنید.

۳ق اب اضافه کنید و خوب ورز دهید.

تکه هایی اندازه گردو جدا کنید و گرد کنید و داخل ظرفی قرار دهید و‌چند ساعت در یخچال استراحت دهید.

در ماهی تابه کمی روغن بریزید و کوفته ها را با تکان دادن ماهی تابه هر طرفش را سرخ کنید.

داخل ظرف های کوچک سفالی یا رمکین و هر ظرفی که دوست دارید ،ابتدا۲ق غذاخوری از بیندی بریزید و بعد۵عدد کوفته روش قرار دهید،و یک ق غذاخوری پنیر پیتزا روش بپاشید.

در فر ۲۰۰درجه قرار دهید تا پنیر اب شود و رنگ‌ بگیرد .

نوش جان
همچنین در آنامگ بخوانید :

 

کوفته با بَیَندی در فر+عکس
کوفته بیندی با فر

کوفته با بَیَندی در فر+عکس

 

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

چهارده − هفت =

دکمه بازگشت به بالا
بستن