غذا و آشپزی

کیک اسپاگتی: طرز تهیه‌ی کیک اسپاگتی برای بچه‌ها

 

مواد مورد نیاز برای تهیه‌ی کیک اسپاگتی:

 

  • ۱۴۰ گرم خامه‌
  • ۴ عدد تخم مرغ
  • ۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده
  • ۶۰ گرم پنیر چدار رنده شده
  • ۳۰۰ گرم اسپاگتی
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۱ عدد پیاز – ریز خرد شده
  • بیکن ریز خرد شده
  • ۲۰۰ گرم برگ اسفناج
  • ۵۰ گرم گوجه فرنگی گیلاسی نصف شده

 

طرز تهیه:

 

  • فر را از قبل بر روی دمای ۲۰۰ درجه سلسیوس تنظیم کنید.
  • در یک کاسه‌ی بزرگ خامه، تخم مرغ و نصف پنیر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
  • اسپاگتی‌ها را ۲ – ۳ دقیقه کم‌تر از زمان پخت پیشنهادی بر روی بسته بپزید.
  • اسپاگتی را آبکش کنید و سپس زیر آب سرد قرار دهید تا خنک شود. دوباره آبکش کنید و کنار بگذارید.
  • روغن زیتون را در یک تابه ریخته و گرم کنید. پیازها را اضافه کنید و حدود ۳ – ۴ دقیقه بپزید تا پیازها نرم شوند.
  • بیکن را درون تابه اضافه کنید و ۳ – ۴ دقیقه‌ی دیگر به پختن ادامه دهید.
  • سپس اسفناج را اضافه کنید و اجازه دهید تا ۱ – ۲ دقیقه‌ بپزد.
  • مخلوط آماده شده را از روی اجاق بردارید و به اسپاگتی پخته شده اضافه کنید.
  • ظرف فر را با مقداری روغن زیتون چرب کنید. ترکیب آماده شده را درون ظرف بریزید.
  • سطح ترکیب را با باقی‌مانده‌ی پنیر و گوجه فرنگی بپوشانید.
  • حال غذای خود را درون فر قرار دهید و به مدت ۲۰ – ۳۰ دقیقه و یا زمانی که سطح غذا طلایی شود منتظر بمانید.
  • غذای خود را از فر خارج کنید و ۱۰ دقیقه منتظر بمانید تا کمی خنک شود.
  • کیک اسپاگتی شما آماده‌ی سرو است.
کیک اسپاگتی: طرز تهیه‌ی کیک اسپاگتی برای بچه‌ها
کیک اسپاگتی

 

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

2 × 1 =

دکمه بازگشت به بالا
بستن